Morgonrock för dam & herr i olika material | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Morgonrockar

morgonrock-kategori

för dam och herr

Några av det bästa stunderna i livet spenderas i en morgonrock, därför har vi valt att ha ett brett sortiment av morgonrockar i hög kvalité som håller länge och är otroligt sköna. 


Vilken morgonrock ska jag välja? 

Morgonrockar i fleeceOm du gillar varma mysiga morgonrockar som du kan slänga på dig på morgonkvisten och som dessutom passar perfekt medans du avnjuter en god frukost eller tar en kopp kaffe ute på terassen? Då har vi otroligt mjuka och sköna morgonrockar i fleece eller velour med eller utan huva. En del av morgonrockarna finns dessutom att matcha med söta morgontofflor i samma färg.


Våfflad morgonrocke eller frotté För dig som behöver en varm och go morgonrock inför ett dopp i havet eller kanske en tripp till bastun rekommenderar vi en badrock i frotté eller en våfflad morgonrock i bomull som håller dig torr. Vi har både långa och korta våfflade morgonrockar samt badrockar i frotté med huva eller utan i många olika färger som röd, vit, beige eller svart.


Morgonrockar i siden - En vackra och lite lyxigare morgonrockar i siden eller bambu med klassisk omlottmodell och knytband i midjan. Siden är otroligt kvinnligt och lyxigt och passar perfekt som present eller när man vill unna sig själv. Vi har både långa och korta sidenmorgonrockar i olika färger från Damella.Om du är osäker på vilken storlek du ska välja kan du testa vår smidiga storleksguide eller kontakta vår kunniga kundservice.