Protes Bh med fickor från Anita Care hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-32 (50)1 2 Sista 100 per sida

Bh och Sport-bh med fickor för bröstproteser från Anita Care

Över 45 års erfarenhet av tillverkning av bröstproteser!

Välkommen till Kvinnligt Under & BaraBad. Anita bryr sig! Serien Anita Care riktar sig specifikt till kvinnors individuella behov efter bröstkirurgi.

 Deras högkvalitativa bröstproteser, eleganta protes-bh, sport-bh och underbara badkläder ger dig det självförtroende och känsla av säkerhet du behöver i alla situationer.

Anita Care- Swimwear, special-behåar, badkläder och bröstproteser är sortiment du hittar här!

Visste du att vi kan se tillbaka på över 45 års erfarenhet av tillverkning av bröstproteser? ANITA utvecklar och producerar egna bröstproteser, protes-behåar och badkläder. Det är så de passar perfekt med varandra. Förutom dessa tre olika produktkategorier hittar du också produkter för postoperativ vård, som kompressionsbehåar eller lymfdräneringsbandage som hjälper till att påskynda läkningsprocessen efter en bröstkirugi

 Alla modeller testas noggrant för säkerhet, komfort och kommer i attraktiva och moderiktiga mönster, samt deras bröstvårdsprodukter testas noggrant av drabbade kvinnor innan de når marknaden. Det är så du kan vara helt säker på att Anita vårdprodukter uppfyller de strängaste kvalitetskraven

 Underkläder, badkläder och proteser från en leverantör Den anpassade trion från Anita Care erbjuder optimalt stöd efter bröstkirurgi och ett helt nytt liv. Som den enda tillverkaren i världen tillverkar Anita Care alla tre produktkategorierna i företagets egna fabriker. De är perfekt samordnade och genomgår regelbundna kvalitetskontroller för att säkerställa så du kan hitta rätt lösning för dig. Dessa bröstproteser passar perfekt i Anita Care protesbehå och protes badkläder. Vi letar ständigt efter sätt att förbättra våra produkter och uppskattar din feedback.

 Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!